Wishes Event 2016

21 okt Wishes Event 2016 – Onmisbaar voor het modern bruidspaar

Droombruiloft

Maak van jullie bruiloft een droombruiloft! Dat is wat Antoinette Zunnebeld elk bruidspaar wil meegeven. Dit ondersteunt ze met haar concept ‘Wishes and Weddings’. Onlangs overgenomen van de vorige eigenaresse en oprichtster Yvonne van Balkom.

Een droombruiloft moet voor iedereen bereikbaar kunnen zijn. Het zit hem niet in de overdaad die de trouwdag met zich mee kan brengen in de voorbereiding, maar in de juiste details. Het vinden van de juiste partners om de trouwdag in te richten is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Niet alle trouwleveranciers die dezelfde gedachten hebben als jij bij een ideale dag staan op dezelfde pagina van je zoekresultaten. Daar zul je echt wat voor moeten doen. Erop uit. Samen voorpret beleven met het vinden en contacten van de meest geschikte leverancier.

Inspiratie

Een groot aantal trouwbeurzen staan tot je beschikking als het gaat het treffen van professionals die zich aanbieden in de trouwsector. In elke omgeving en regio organiseert men evenementen waar je mensen kunt zien en spreken in een stand-locatie. Je kan er flyers meenemen. Windowshoppen. Snuffelen.

Ook kan je de showroom bezoeken op afspraak, maar als de ene leverancier in Maastricht zit en de andere in Rotterdam, dan heb je er een pittige taak aan om al je bezoeken te stroomlijnen. Ook voorpret moet de pret in ere houden!!!

Tijdens de 6-tal Wishes Events geven de aangesloten bedrijven ‘inspiratie-sessies’. Hierbij vertellen ze over hun product en laten ze het bruidspaar ervaren welke meerwaarde het heeft om de leverancier te kiezen die bij je gevoel en wens aansluit. Ook wij staan ingepland bij alle events. Als volledig partner geven we een korte workshop aan met name de mannen over de beleving bij elk detail. Hoewel het details zijn die het hem doen, kiezen we nog steeds vaak voor een totaalpakket en laten we kansen liggen die vaak binnen overzichtelijke kostenmarge kunnen worden opgelost.

Stel de juiste vragen

Stellen we de juiste vragen?

– Wat voor soort hapjes worden er geserveerd op jullie dag? (warme snacks is een rekbaar begrip)
– Wat is het alcoholvrije alternatief voor jullie welkomstdrankjes?
– Welk merk Prosecco of Champagne wordt er geschonken?
– Mogen jullie een eigen cocktailbar op de locatie inzetten?
– Wat doet een professionele ceremoniemeester voor ons?
– Is het mogelijk om onze lievelingsmuziek live akoestisch te laten spelen?
– Wat is het voordeel van een zelfstandig trouwambtenaar?
– Kan ik mijn trouwpak ook op locatie laten inmeten?

Dit en veel meer passeert de revue tijdens de verschillende inspiratie-sessies.

Signature Drinks

Onze speerpunt voor de trouwmarkt is toch wel de Signature Drink. Het geeft de gelegenheid om in absoluut detail gevolg te geven aan het karakter van het bruidspaar. Met eigen inbreng, voorkeur, herinnering, romantiek en niet te vergeten vereeuwiging van het moment. Wie heeft er nou zijn eigen recept?- Ja, James Bond! Lees meer over de ervaringen met Signature Drinks in ons online magazine.

EUR 10.00,00

Als klap op de vuurpijl kan je via deelname aan het Wishes Event kans maken op je droombruiloft ter waarde van EUR 10.000,00. Alle betrokken bedrijven geven prijzen weg. De winnaars van de hoofdprijs mogen het hoge bedrag uitgeven naar keuze bij alle leveranciers die meedoen met Wishes and Weddings. De bedrijven zijn allemaal geselecteerd op kwaliteit en betrouwbaarheid. Tijdens de events kan je persoonlijk kennis maken met ze, maar je kan ze natuurlijk ook op een ander tijdstip benaderen. De een komt naar je toe en de ander heeft een schitterende showroom waar je urenlang jurken kan passen. We doen er alles aan om de ervaring zo prettig mogelijk te maken. Dat is namelijk wat je op zin minst verdient! Jullie hebben voor elkaar gekozen. Dat is de basis. Nu mogen jullie samen kiezen wat daarbij past om een onvergetelijke dag te gaan hebben met jullie geliefde naasten.

Bestel tickets

Bestel snel je tickets via de website van Wishes and Weddings. Er is vast een event bij jullie in de buurt. We hopen jullie dan ook persoonlijk te mogen onthalen tijdens een van de inspiratie-sessies.

Geen reactie's

Geef een reactie