14 dec Pumpkin Spice Daiquiri – Op de blog van Deedylicious.nl

Wendy Pronk. Multi-talent.

Wat een te gekke verrassing! De multi-getalenteerde Wendy Pronk bestelde Mailtails voor een groep relaties (EN voor zichzelf) nadat ze eerder eens cocktails per post via de brievenbus had mogen ontvangen van een bekende.

De keuze viel op de cocktail van ons winterthema: Pumpkin Spice Daiquiri. Ze besloot er een blog van te publiceren met prachtige foto’s. Dat delen we natuurlijk graag. Ze houdt zich bezig met fotografie (food/horeca/portret/product), grafisch ontwerpster, bedenkt recepten en is inzetbaar als House DJ.

Zie je deze foto’s en denk je “Dit wil ik ook leren!!!”- Boek dan gelijk een workshop foodfotografie bij haar. Gewoon op locatie. Ze geeft je dan waardevolle tips over de fotografie en de nabewerking in bijvoorbeeld het programma Lightroom.

Lees haar verhaal.

Deedylicious

Ik ontdekte een paar maanden geleden via Instagram een supertoffe ondernemer die zijn business zag inzakken toen de eerst ‘lockdown’ in ging. Dyan Tjon van cocktailbar service Barblog.nl werk al meer dan 30 jaar in de horeca. Helaas moeten we de horeca al heel lang missen (maar écht ook!) en Dyan heeft hier een super leuke oplossing voor. Mailtails; Cocktails die je online bestelt! Zo kun je in jouw eigen omgeving toch nog heerlijke drankjes drinken, zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft én allerlei ingewikkelde handelingen hoeft te verrichten.

Mailtails; Cocktails die je online bestelt

De cocktails die je kunt bestellen op de website (er is ook een alcoholvrije variant te bestellen) worden geleverd in een gesealde zak met daarin benodigdheden voor jouw cocktail. Denk aan een stevig vacuümzakje met daarin de cocktail, een schijfje gedroogde sinaasappel, steranijs, kaneel etc. De cocktail is al gemengd en hoef je thuis alleen maar te bereiden volgens de receptkaart die erbij zit. Alle voorbereidingen worden door Dyan in eigen huis gedaan.

Bij ontvangst leg je de cocktail koel en voor gebruik check je wat je moet doen of wat er nog nodig is om hem af te maken. Sommige cocktails moet je nog even shaken met wat ijs en bij een andere moet je er nog een eiwit aan toevoegen. Met kleine moeite heb je een topcocktail in handen. Hou bij bestellen even rekening met de vaste verzenddag die op woensdag valt. Mocht je een grotere order willen plaatsen, mail Mailtails dan zeker even, er zijn diverse mogelijkheden.

Ik bestelde de nieuwste smaak in het assortiment; de Pumpkin Spice Daiquiri. En hij was heerlijk! Met siroop van winterse, mondverwarmende specerijen, Angostura Bitters, gerijpte Rum en een fris zuurtje van citroensap. Geleverd met een kaneelstokje, steranijs en schijfje gedroogde sinaasappel. Je krijgt er ook nog een vrolijk rietje bij en twee toffe recepten voor andere spannende cocktails. Je hebt het al door: ik ben super enthousiast over dit concept en kon het niet laten om er heerlijke foto’s van te schieten en het via deze blog aan jou te laten zien.

Bron: Deedylicious.nl

Geef een reactie