Halloween Cocktail Bloody Mary

03 nov Halloween Cocktail Bloody Mary

Spookhuis

Ergens in Huissen staat dus een spookhuis. Wist jij dat? Deze nieuwe informatie openbaarde zich aan ons toen er een verzoekje binnenkwam van een topteam aan wedding professionals dat bezig was met het organiseren van een Halloween fotoshoot. Het bewuste huis staat te koop en is momenteel in het bezit van Johan Vlemmix, eerder resideerde Emile Ratelband hier. Johan zou ook graag verhuren aan een creatieve ondernemer… Fotoshoots houden in het pand levert in elk geval sensationeel resultaat op!

Bloody Mary

Voor het thema van de shoot zetten wij de ultieme Halloween cocktail in: De Bloody Mary. De klassieker uit ver vervlogen tijden kent vele variaties en sluit bij elke wens aan. Niet alleen in de basisingrediënten kan eindeloos worden geëxperimenteerd. Voornamelijk de garnering doet het hem tegenwoordig. De cocktail bewijst zich als een ware snack, of zelfs lunch, die op menig menu niet zal misstaan.

Je kent hem als de Vodka met tomatensap mix. En selderijstengel erin, heel misschien een citroenschijfje… Vooruit, we maken het compleet, de glasrand versierd met wat selderijzout.

De bijbel van de cocktails, oftewel de Difford’s Guide, heeft er heel wat trivia over gepubliceerd. Interessant om jezelf eens in te lezen als je de tijd hebt.

Complete hamburgers

In 2016 (met een vooruitblik op 2017) gaat het er iets anders aan toe. Het originele recept had al wat updates gekregen door de jaren heen met toevoegingen van Worcestersaus, Tabasco, Cayennepeper en zelfs oesters. De volgende stap is het toevoegen van het eetbare gedeelte. De garnering. Complete hamburgers, baconstrips, gegrilde groene asperges, kippendijen, zure bommen, feitelijk alles wat als rauwkost of hartige snack geldt mag op deze Bloody Mary!

Dat doen we dan ook. De fantasie krijgt de vrije loop wanneer de dialoog tussen de barman en de gast start. Waar heb je op dit moment zin in? Wat prikkelt de smaakzintuigen?- Dat is de richtlijn voor de nieuwe Bloody Mary. Aangepast op thema, look en creatieve flow. De chef skills worden hier aan een uitgebreide test onderworpen. Zien we binnenkort Bloody Mary buffetten aangeboden worden? Wij zien er wel markt in!

Kijk mee in de gallery hoe de extravagante versie van de dranken is gestyled.

Wedding Ideas Magazine

De Engelse website en tijdschrift ‘Wedding Ideas Magazine’ heeft een artikel geplaatst met de foto’s van onze shoot. Dat levert buiten de grenzen wel wat extra lezers op. Benieuwd hoe deze aandacht zicht vertaalt naar

Elegant Wedding Magazine

Niet alleen de Britten hebben de fotoshoot opgepikt. Ook het Canadese Elegant Wedding Magazine plaatste het door, maar dan weer met andere foto’s. Superleuk!

Gepassioneerde ondernemers

De shoot kwam zoals eerder aangegeven tot stand in samenwerking met een aantal zeer getalenteerde en gepassioneerde ondernemers. Hieronder zetten we ze graag voor je op een rijtje:

Styling: BEST DAY EVER Events
Bloemwerk: Meesterlijk Groen
Fotografie: Madame Poppy
Video: Anouk fotografeert
Organisatie: Geluk Events
Makeup & Haar: Urmila Singh van The Bridal Artist
Sweettable: Sugarlips Cakes
Cocktails: Barblog
Jurken: Tzariena
Kostuum gitarist: Rietbergh
Live muziek: The Night Sweets
Locatie: Spookhuis Huissen
Modellen: Valeriya Vergunova and Svetlana Mailova

Voor vragen over de exclusieve sterke dranken die in beeld voorkomen staan we graag persoonlijk te woord. Stel je vraag via een mail of reactie hieronder.

9 Reactie's
 • invitationconsultants.com@gmail.com'
  Derek Page
  Geplaatst op 10:38h, 26 augustus Beantwoorden

  This is a pretty great post. I’ve been thinking of starting a blog on this subject myself. Any tips or anything you would recommend me to avoid?

 • bgbake81@yahoo.com'
  Backlitjcn
  Geplaatst op 08:00h, 25 december Beantwoorden

  from lat. manus – “hand” and scribo – “I write”) [1]

 • john.johnson@colinwatson.com.au'
  Beaterdsh
  Geplaatst op 03:58h, 20 januari Beantwoorden

  term manuscript (late lat.manuscriptum,

 • midnightsuncatering@gmail.com'
  Premiumcdo
  Geplaatst op 12:53h, 26 januari Beantwoorden

  handwritten by the author.

 • neilhamilton@att.net'
  Stanmoreiig
  Geplaatst op 19:03h, 09 februari Beantwoorden

  or their samples written

 • chardaeroby@gmail.com'
  Pouringjnn
  Geplaatst op 08:12h, 13 maart Beantwoorden

  book about the chess of love “, created by

 • ahoover@sbcglobal.net'
  RainMachinelcc
  Geplaatst op 17:32h, 17 maart Beantwoorden

  among them acquired “Moral

 • licl05@aol.com'
  Milwaukeeyzq
  Geplaatst op 09:34h, 23 april Beantwoorden

  among them acquired “Moral

 • sdautremont@hotmail.com'
  Yamahaofq
  Geplaatst op 13:48h, 30 april Beantwoorden

  among them acquired “Moral

Geef een reactie