Mailtails op nu.nl

07 mei Mailtails getipt als origineel Moederdagcadeau door Nu.nl

Het concept MAILTAILS van Barblog viel in de aandacht van de redactie van nu.nl rond Moederdag 2020. Zo kon je op de voorpagina het volgende bericht lezen:

Zeven moederdagcadeaus die je per brievenbuspost kunt versturen

De burgemeester van Tilburg riep deze week op de cadeaus voor Moederdag (zondag 10 mei) niet zaterdag te kopen, maar de inkopen te spreiden over de week vanwege het coronavirus. De vrees is dat het anders te druk wordt in de winkelstraten. Wie liever helemaal de stad niet in gaat, heeft genoeg andere mogelijkheden. Per brievenbuspost kun je namelijk ook originele moederdagcadeaus versturen.

Brievenbuscocktails

Dyan Tjon van cocktailbarservice Barblog.nl bedacht een manier om mensen thuis te laten genieten van een professionele cocktail: Mailtails. In zijn webshop bestel je bijvoorbeeld een Pineapple Pornstar Martini, een Amaretto Sour of, speciaal voor Moederdag, een Lucky Mama Clover Club. De cocktails worden vacuüm verpakt en inclusief garnering in een brievenbuspakketje verzonden. Mailtails kosten rond de 7 euro per stuk, verzenden kost 4,95 euro. Voor moeders die geen alcohol drinken, zijn er mocktails.

 

Foto: Sabrina van Duijn

 

Mailtails op nu.nl

Tags:
,

Geef een reactie