10 mei Jeqqo bezorgt Mailtails 6 dagen per week in groot Rotterdam

De directie en medewerkers van De Smaakmakers Compagnie, die je kunt kennen van horeca uitzendbureau AenF, De Witte Brigade,  Best Working Models, Shiftly, The Works Creations en Pay-Rules hebben met hun werkzaamheden een nieuwe service in het leven geroepen. Nog steeds komen niet alle horecamedewerkers volledig aan hun werk toe. Sinds COVID-19 in beeld is schakelden zij doeltreffend door naar een bezorgservice waarin lokale kwaliteitsproducten worden aangeboden. Zo ook onze Mailtails. Ze bezorgen in in het gebied in en rondom Rotterdam wat je op de afbeelding ziet.

Probeer het eens uit!

Dit is Jeqqo

Wij zijn een groep van ruim 500 horeca werknemers en staan voor je klaar om je boodschappen bij jou thuis te bezorgen! Voor ons betekent de sluiting van de horeca dat we noodgedwongen thuis zitten. Zonder werk en dus, voor velen van ons, ook zonder inkomen.

Tegelijkertijd is het voor veel mensen onmogelijk of ontzettend moeilijk om boodschappen te doen. Bezorgdiensten zijn vol, supermarkten zijn leeg en niet voor iedereen veilig om naartoe te gaan.

Vanuit deze combinatie is JEQQO ontstaan. Wat ons betreft een win-win situatie:

  • Wij zorgen voor de dagelijkse bezorging van de boodschappen
  • Jullie houden ons aan het werk zodat ook wij onze boodschappen kunnen doen

 

Hoe werkt dit?

In de webshop vind je het grootste gedeelte van de boodschappen die je in de supermarkt ook vind. Deze kan je bestellen en afrekenen in de webshop. Je kiest tijdens het afrekenen zélf het bezorg moment. Vaak al de volgende dag!

Voor mensen die werkzaam zijn in de vitale beroepen of voor mensen die zich in de risico groep bevinden is de bezorging gratis! Neem contact met ons op voor een kortingscode.

De reguliere bezorging bedraagt €5,95 per bestelling. Met deze bijdrage maak je het meteen ook mogelijk om kosteloos te bezorgen aan mensen in bovengenoemde groepen.

Geen reactie's

Geef een reactie