signature drink ontwerp uitnodiging

21 dec Trouwkaarten en Signature Drinks

Trouwkaarten & een Signature Drink

De Flexibele Cocktailbar is breed inzetbaar en zo dus ook op bruiloften. De cocktails staan dan metafoor voor het bruidspaar: de perfecte mix! In samenwerking met het bruidspaar wordt besloten welke cocktails de betreffende avond zullen worden gemixt, en misschien wordt er wel een signature drink speciaal voor de trouwdag samengesteld! De bruid en bruidegom geven dan hun voorkeuren aan en wij verpakken deze wensen in een sprankelende cocktail; de signature drink van de avond.
Dit drankje dat staat voor het bruidspaar of de ‘perfecte mix’ kan op de dag zelf bekend worden gemaakt door bijvoorbeeld een receptenkaart bij de bar. Maar het is ook leuk om jullie signature drink door te trekken naar het overall thema van de bruiloft. Denk er bijvoorbeeld aan om jullie drankje met of zonder recept te integreren op de trouwkaarten.

Bij LocoMix vind je trouwkaarten die zich hier uitstekend voor lenen. Doordat deze hippe trouwkaarten allerlei vormen (e.g. een kubus) hebben, is er genoeg ruimte voor alle trouwdag informatie en daarnaast de signaturedrink.

De Perfecte Mix

Op de foto’s zijn bijvoorbeeld de Frozen Strawberry Margarita en de Mojito gebruikt als ‘perfecte mix’, maar er kan natuurlijk ook een speciaal voor jullie trouwdag ontwikkelde signature drink op de trouwkaart worden verwerkt. Omdat het ontwerp op de trouwkaarten van LocoMix aangepast kan worden naar jullie wensen is er makkelijk een foto van jullie drankje op de huwelijkskaart te verwerken. Ook wanneer jullie het drankje alleen willen verwerken op de uitnodiging voor de avondgasten. Wil je de gehele trouwkaart laten draaien om het drankje en zie je geen ontwerp op de website dat zich hiervoor leent? Dan kunnen jullie ook de opmaakbestanden aanvragen en een geheel eigen ontwerp opmaken.
Ook leuk: een kaartje om het glas bij het proostmoment! Ook deze kaartjes en andere bedankjes vind je bij LocoMix. Verwerk een persoonlijke boodschap en het recept van de cocktail op de kaartjes en bedankjes en jullie gasten kunnen thuis nog een poging wagen om jullie signature drink na te bootsen.

Meer weten over de mogelijkheden van een signaturedrink op jullie bruiloft? Neem dan contact op.

Dit bericht is ingezonden door Susan Hendriks, de contentmarketeer van Locomix

Geen reactie's

Geef een reactie