De bruiloft van Paulien en Ferdie

01 sep De prachtige bruiloft van Paulien en Ferdie

Perfecte combinatie voor je bruiloft

Signature Drinks bij ontvangst van de gasten en bij het toostmoment met bruidstaart na de ceremonie is een perfecte combinatie gebleken. Het bruidspaar dacht aanvankelijk nog aan één exclusief drankje nadat ze Barblog hadden ontmoet tijdens een inspiratiesessie op het Wishes Event bij NH Marquette in november 2015. Initiatiefnemer Patrick Nobbenhuis van Weddingday Sensation nodigde ze daar ter plekke uit om de unieke pre-wedding party te bezoeken. Gecontracteerde trouwleveranciers als Jennifer Ewbank, SkyFly, maar ook wij hebben hier extra aandacht kunnen besteden aan het contact en hebben we onze meerwaarde kunnen ‘showcasen’ met een spetterend feest. Als klap op de vuurpijl kwamen de bruid en bruidegom daar uit de bus als winnaar van het bruidsboeket, de corsages en bloemdecoraties verzorgd door awardwinning bruids bloemwerk stylist Don Florito. Net wanneer je denkt dat je bruiloft al helemaal compleet is…

De grote dag

Op 20 augustus 2016 traden Paulien en Ferdie in het huwelijk. Heerlijk aan het strand in Hoofddorp bij Papa’s Beach House. De week had nog geen stralend weer laten zien, maar wonderbaarlijk genoeg was de zon bereid zich van zijn beste kant te laten zien. Dit versterkte het sprookjesachtige karakter des te meer. Bij een buitenceremonie is droog en liefst nog zonnig weer uiteraard het meest wenselijk. Er werd zeer genoten van de prettige ambiance.

Cocktails en bruidstaart

In de voorbereidingen naar de grote dag toe is veelvuldig contact geweest over de invulling van het programma en de smaken van beide die herkenning oproepen bij elkaar. Het zouden twee verschillende cocktails gaan worden. En ook wilden ze de daggasten graag de gelegenheid bieden om er meer dan een te kunnen nemen, zowel alcoholvrij als met. Al gauw werd duidelijk wat de uitkomst van de wensen van Paulien ging worden. Scroppino’s vindt ze zalig. De bruidstaart die ze hebben besproken had als basis witte chocolade mousse en kersenvulling. Dus een complementair drankje bij deze lekkernij werd de uitdaging. Speciaal voor deze gelegenheid hebben we verse kersen op alcohol gezet, met daaraan toegevoegd steranijs, vanille en kaneel. Het fluweelrode, alcoholhoudende vocht is gebruikt als topping voor de Scroppino. Het geheel is afgemaakt met een fris blaadje verse munt op aan een knijpertje op het glas.

Geslaagd

Om het kersenthema te verlengen, zijn de ingemaakte kersen gebruikt als garnering op de Amaretto Sour die men kreeg bij binnenkomst. Het kersje samen met een gekarteld sinaasappel-lint gaf de cocktails een elegante beeld. Ferdie had zich mogen ontfermen over deze keuze en ook die was vlot besloten. Te beoordelen naar de reacties en de nabestellingen was dit alles een zeer geslaagd assortiment!

Bedankt Paulien en Ferdie voor het vertrouwen en jullie steeds groeiende enthousiasme gedurende de aanloop naar de trouwdag. Hopelijk genieten jullie samen van het potje kersen en brengt de smaak jullie steeds weer terug in het moment. Het moment waarop jullie lang en gelukkige huwelijk begon!!!

Fotocredits: Rolf Maas van R Creation Fotografie

Geen reactie's

Geef een reactie