01 aug Cocktail Workshop bij je thuis

Je eigen Cocktail Workshop

Een cocktail workshop is heel breed in te zetten. Wij bieden cocktail workshops aan voor diverse niveaus en doeleinden. Als je via het bedrijf op zoek bent naar een leuke teambuilding activiteit ben je bij ons aan het juiste adres, maar ook als groep die een vrijgezellendag heeft of een sportvereniging die het jaarlijkse uitje organiseert!

Over het algemeen wordt de workshop verplaatst naar de plek waar ook de andere activiteiten of het etentje plaats vindt. Onze flexibiliteit zorgt ervoor dat we met onze materialen overal aanschuiven. Thuis of op de club? Op het bedrijf of op de boot? Wij vinden altijd een geschikte situatie waarbij de groep een gezellige workshop gaat hebben.

Hanneke’s verjaardag

Neem bijvoorbeeld Hanneke. Ze werd onlangs 30. Het leek haar een superleuk idee om op haar verjaardag samen met de aanwezige gasten een aantal topdrankjes te leren bereiden. (Het opdrinken ervan was ook een populair programma-onderdeel!) Het weer was zeer aangenaam en iedereen zat buiten op het terras. Voor ons dus de ideale plek om de materialen uit te stallen. Denk hierbij aan verschillend glaswerk, snijplanken, cocktailshakers voor alle deelnemers, muddlers, strainers, barspoons en nog wat spullen die na het volgen van een cocktail workshop tot de verbeelding zullen spreken. De drank en de verse ingrediënten zijn ingekocht door Hanneke zelf. Dit leek ons de meest voordelige oplossing in dit geval. Aan de telefoon gaf ze aan dat ze in het bezit is van een pas voor de groothandel, dus hebben we een boodschappenlijst samengesteld met daarop het fruit en de dranken afgestemd op haar verwachting. Wat je niet afneemt hoef je ook niet te betalen! Wel zo prettig… Wat daarbij ook nog het voordeel is: Het zijn je eigen spullen. De drank blijft van jou. Handig voor een volgend feestje.

Cocktailrecepten uitproberen

Na een korte introductie over het ontstaan van cocktails en praktische inleiding over persoonlijke smaakbeleving was het tijd om samen een aantal recepten uit te proberen. De jarige mocht haar wensen uitspreken. We maakten o.a. Cosmopolitans, Mojito’s, Tequila Sunrise, Scroppino’s en Daiquiri’s. We probeerden de alcoholvrije alternatieven van enkele cocktails. De zogenaamde ‘virgins’. De namen van de creatieve resultaten van een aantal deelnemers zijn ons helaas ontschoten. Het was leuk, leerzaam en lekker. Daar ging het ook eigenlijk om. Toch Hanneke?!?!

Dat wil ook!

Lees je nu dit verhaal en denk je “Dat wil ook”? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en deel met ons welke doelwens je voor ogen hebt. Ondertussen hebben wij van zoveel situaties mogen leren, dat we ervan uit mogen gaan dat we ook jouw event kleur kunnen geven met onze cocktail workshop.

De fijne foto’s zijn gemaakt door Yvonne van Balkom van Allur Videocommunicatie. Voor de meesten bekend als de zus van de jarige 😉

Geen reactie's

Geef een reactie