05 apr Woo Woo

Woo Woo

Ben je op zoek naar een echte damescocktail? Dan zit je met de Woo Woo cocktail meer dan goed. De basis van de cocktail bestaat immers uit cranberry sap, ook wel een echt vrouwendrankje genoemd. Je drinkt het uit een longdrink-glas en de cocktail is erg lekker. Het is mogelijk om de cocktail helemaal zelf klaar te maken. Je bent hier ongeveer 10 minuten mee bezig en het is zeker de moeite waard om de Woo Woo cocktail eens te maken. Het is een lekkere cocktail voor bijvoorbeeld op een feestje of een verjaardag.

Ingredienten

Wodka(30 ml)
Perziklikeur (30 ml)
Cranberry sap (90 ml)
Limoensap

Instructies

Het is mogelijk om deze cocktail te shaken, maar je kunt er ook voor kiezen om deze te stirren in een glas. Wanneer je er voor kiest om de cocktail te stirren dan moet je als eerste een glas kiezen. Kies voor een longdrink-glas. Doe hier zoveel mogelijk ijsblokjes in. Vervolgens kan het perziklikeur bij in worden geschonken. Ook de wodka en de limoensap kan worden toegevoegd. Vul het geheel af met cranberry sap. De cocktail is nu klaar, maar vergeet deze niet te garneren. Dat kun je doen door middel van limoenschijfjes. Deze kun je aan de rand van het glas prikken. Eventueel kun je een rietje in de cocktail doen.

Woo Woo tips

Aan de hoeveelheid van de ingrediënten kun jezelf een invulling geven. Misschien vind je een bepaalde ingrediënt wel erg lekker. Om deze goed naar voren te laten komen, kun je wat meer hiervan toevoegen. Het is ook belangrijk om de cocktail goed te versieren. Dat zal net voor dat stukje extra beleving van de cocktail zorgen.

Geen reactie's

Geef een reactie