19 feb Fashion Show Van Dijk Waalwijk

Fashion in Waalwijk

Als we ergens inspiratie opdoen over klasse, verzorging, beleving en stijlvol ondernemen, dan is het wel bij preferred client Van Dijk Waalwijk. We hebben een poos geleden met veel plezier de cocktailbar mogen verzorgen tijdens een speciale fashion show voor genodigden.

Met deze video willen we je een kleine sfeerindruk geven van de avond.

Je kan onze fashionable Caramel en Vanille geïnfuseerde Mojito’s voorbij zien komen. Evenals de inmiddels klassieke, maar oh zo verfrissende, Strawberry Caipiroska’s die we graag serveren.

Multi Brand Store

Van Dijk in Waalwijk is een veelzijdige plek waar toonaangevende merken en mensen met passie voor mode elkaar aanvullen. De zogenaamde ‘multibrand store’ heeft aandacht vanuit de wijde omtrek. Een bezoek aan Van Dijk is een echte fashion experience. Op elk merk staat er een specialist voor je klaar. Alles voor de vrouw, maar ook voor de man is royaal gesorteerd in een speciaal daarvoor gecreëerde omgeving. Mode is altijd in beweging, dus zo ook het aanbod van Van Dijk. Ze openden onlangs Suitsupply en Vanilia shop-in-shops en verkopen merken als Max Mara, Iro, Isabel Marant, Scotch & Soda, Marc Cain, Hogan en Nike.

Inpandig kan je ook terecht voor versnaperingen en een lunch van eerlijke streekproducten in de bistro ‘Meneer Van Dijk’. Vernoemd naar de vader van de huidige eigenaar, en een van mijn persoonlijke stijliconen, Hans van Dijk. Hij vertelde zelf over de opzet en filosofie van hun unieke concept in een interview dat is opgenomen in 2012. Die kan je hier zien!

2 Reactie's
 • arie.ineke.brouwer@ziggo.nl'
  GE Brouwer
  Geplaatst op 23:06h, 13 februari Beantwoorden

  Graag 3 kaarten voor de modeshow 17 febr.,
  alvast bedankt en tot zondag !!!!!!

 • arie.ineke.brouwer@ziggo.nl'
  INEKE BROUWER
  Geplaatst op 13:39h, 25 september Beantwoorden

  GRAAG 3 KAARTEN MODESHOW VOOR 6 OKTOBER 2019

Geef een reactie