03 jun De bruiloft van de winnaars van Weddingday Sensation

50 Signature Drinks gewonnen!

Op de avond van Weddingday Sensation kwamen Kevin en Juliana als winnaars uit de bus. Zij waren het die de prijs van Barblog.nl hadden gewonnen. Zij wonnen 50 Signature Drinks waarmee ze konden gaan proosten op het zojuist sluiten van hun huwelijk.

Dat klonk heel leuk. We schudden elkaar de hand en we dronken er nog een lekker drankje op. Gelukkig hebben we hier de foto’s nog! Want daarna startte het proces van het creëren van hun Signature Drink. Een cocktail welke zichzelf qua smaak en herkenning vertaalt naar degenen naar wie dit vernoemd is. Een geheel eigen drankje.

Nederland en Brazilie verenigd

Zo gingen er meerdere gezellige telefoontjes en mails heen en weer. Mailtjes waarin moodboards voor de grote dag werden gedeeld. Telefoontjes waarin Kevin heel geanimeerd vertelde over hoe hun beide karakters elkaar sterk aanvullen. Over hoe hun passie gezamenlijk bloeit en groeit… Een Braziliaanse en een Nederlander. Beide met een eigen cultuur en achtergrond. Favoriete smaken van Juliana zijn voorbij gekomen. Drankjes waaraan zij fijne herinneringen hebben. Waar Weddinday Sensation al niet toe kan leiden!

Hiervan zouden we een mooie cocktail mixen. Gebaseerd op citrustonen en bubbels. Citrus wat zo weelderig groeit in Brazilie. Citroen- en Passievrucht Sorbetijs en Nederlandse Vodka. Gemixt tot een fris en luchtig geheel. Geserveerd in Champagneflutes. Nederlands vakmanschap is de stevige basis. Passie is wat hen samenbrengt. Prosecco vult het gevoel van het feestelijke karakter aan!

Het werd een cocktail die iedereen zeer kon waarderen. Waarbij een enkele gast zijn/haar waardering expliciet liet blijken door er graag nog een te nemen en te genieten.

De ‘Passionate Wedding Scroppino by Kevin & Juliana’ werd hoog geheven door de 70 gasten. En na korte uitleg van de maker werd er geproost op het gelukkige huwelijk van het bruidspaar.

Samenwerkende trouwleveranciers

Een combinatie van prettig samenwerkende trouwleveranciers werkt altijd in je voordeel. De prachtige foto’s gemaakt door ARV&MAYK tonen hoe de Signature Drinks goed in het beeld pasten bij dit gezelschap. Weddingday Sensation-collega Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem is enkel in zijn soort. Het decor wat deze locatie biedt en de veelzijdigheid binnen de organisatie verklaart waarom zij zo hoog geprezen worden door gasten en opdrachtgevers.

Recept

Wil je zelf ook deze exotische versie van de Scroppino maken thuis? Lees dan hieronder het recept:

Benodigdheden:

 • Citroen Sorbetijs
 • Passievrucht Sorbetijs
 • Nederlandse Vodka
 • Prosecco

 
Bereidingswijze:

 • Voeg 2 bolletjes Citroen Sorbetijs en 1 bolletje Passievrucht Sorbetijs toe aan de ruime schaal
 • Schenk daarbij 15ml Vodka
 • Vermeng het de Vodka en het ijs met een garde tot een glad geheel
 • 1 dash (scheutje) Orange Bitters
 • Schuim het geheel al roerend op met zo’n 45ml Prosecco
 • De juiste dikte is bereikt als het in een stevige sliert van de garde afloopt
 • Schenk het in een Champagneflute
 • Garneer met een paar verse zaadjes van de passievrucht en een krul van sinaasappelschil

 

Zelf zegt de bruidegom dit:

Nogmaals super bedankt voor jouw bijdrage aan onze dag! Wat viel jouw cocktail mooi samen met het heerlijke zonnetje dat eigenlijk vanuit het niets verscheen!
Zou jij ons het recept willen toesturen? Dit is natuurlijk een cocktail die we graag nog lekker in onze tuin samen willen drinken, hij was heerlijk!!

Groetjes,
Kevin en Juliana

Win ook een prijs!

Kans maken op een schitterende prijs voor op jullie eigen bruiloft? Meld je dan nu hier aan en beleef de meest waanzinnige pré wedding party van Nederland.

Geen reactie's

Geef een reactie