11 mei Workshop Cocktails shaken – Jules Verne

Lokatiepartner Jules Verne. Een klasse apart.

Met trots berichten wij over onze lokatiepartners. Deze keer is dat de Jules Verne.

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water! Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten.

Eten en drinken zijn bij elk evenement van essentieel belang. Wij benaderen eten niet slechts als voedsel. het is decor, entertainment en natuurlijk vooral lekker. Onze eigen chefkok heeft aandacht voor ambachtelijk bereide gerechten, maar ontwikkelt samen met beroemde food designers ook nieuwe, spectaculaire gerechten. Zo gaat ons aanbod van heerlijke gerookte hammen tot dampend stikstofijs. Diverse activiteiten zoals proeverijen en een workshop cocktails bereiden kan je als opdrachtgever boeken.

Workshop Cocktails

Veel gasten aan boord zijn langs gekomen om onder persoonlijke begeleiding een eigen cocktail te komen shaken. Vooral de Mojito’s waren in trek, maar ook werd er flink geoefend op de perfecte Cosmopolitan. Er zijn een aantal dames die vanaf nu een level hoger de zomer in gaan! Waar een workshop cocktails shaken allemaal goed voor kan zijn…

Ook met cocktails aan de slag? Klik dan langs onze receptenpagina.

Geen reactie's

Geef een reactie