06 jun Voorbespreking KIA – Grace Kelly

KIA aan boord

Er wordt, net als bij ons, vanuit de partner Constant In Beweging veel waarde gehecht aan een persoonlijke relatie met de klant. Je kan niet altijd alles uit een telefonische aanvraag en een gesprek op kantoor halen. Wij nodigen graag de klant, KIA in dit geval, uit op lokatie om samen de gewenste atmosfeer in te vullen en ter plaatse te voelen aan wat we te bieden hebben.

De juiste ingrediënten

Op partyschip de Grace Kelly waren de hoogst verantwoordelijken van KIA Nederland uitgenodigd om te komen proeven van het culinaire aanbod. Wagyu spiezen en gamba’s werden op het topdeck vers gegrild naast diverse andere lekkernijen. Een passend arrangement aan cocktails kon niet ontbreken en vanwege het middaguur en de dagplanning van de hooggeëerde gasten hebben we de dranken alcoholvrij gehouden. Een frisse combinatie van Granny Smith appel, framboos, komkommer, citroen en verse munt werd goed ontvangen bij aankomst en tijdens de korte rondleiding. Bij het dessert een Frappuccino van vanille, caramel, volle melk en Simon Levelt koffie. De reacties beloven wat voor het event dat zal gaan plaatsvinden met de gasten erbij.

KIA_preview6

KIA_preview

4 Reactie's
 • s.vandenlof@gmail.com'
  Sonny
  Geplaatst op 10:55h, 19 januari Beantwoorden

  Wauw wat een luxe!Die werden even goed verwend. Wat is het verband tussen Kia en jullie bedrijf?

  • dyan@bookert.nl'
   Dyan Tjon
   Geplaatst op 16:43h, 03 februari Beantwoorden

   Bedankt voor je reactie Sonny! We zullen binnenkort de aftermovie van dit event plaatsen. Dan kan je zien hoe het de gasten is vergaan met onze cocktails 😉 Van tevoren zijn de specifieke wensen doorgegeven.

   KIA Nederland heeft een organisatie met een netwerk van specialisten ingeschakeld (Constant In Beweging). Die heeft ons vervolgens aanbevolen. We zijn er trots op dat we hieraan hebben mogen bijdragen!!!

 • s.vandenlof@gmail.com'
  Sonny
  Geplaatst op 10:58h, 19 januari Beantwoorden

  Kunnen jullie ook ingehuurd worden voor kleinere personeelsfeestjes?

  • dyan@bookert.nl'
   Dyan Tjon
   Geplaatst op 16:50h, 03 februari Beantwoorden

   Kleinere personeelsfeestjes zijn misschien wel de leukste feestjes die er zijn!- Daarom bekijken wij altijd graag hoe we hiervoor een passende aanbieding voor kunnen doen.

   Als we weten om hoeveel personen het gaat, waar het mag plaatsvinden en weten welke datum het is, dan kunnen al heel wat. Of het dan een ‘workshop cocktails shaken’ wordt of een exclusieve Gin-bar op lokatie, daar komen we dan samen wel uit!

   Misschien wil je vrijblijvend wat van deze details mailen naar info@barblog.nl

Geef een reactie