19 nov Trouwbeurs “Wishes Event 2014”

Als nieuwe partner van Wishes and Weddings, zijn we afgelopen weekend aanwezig geweest met onze cocktails op de trouwbeurs Wishes Event 2014.

Bij NH Marquette in Heemskerk en bij Kasteel Heeswijk in Heeswijk-Dinther mochten we aanstaande bruidsparen ontmoeten die druk doende zijn met het organiseren van hun bruiloft. De een heeft alles al geregeld en zoekt nog naar de finishing touch en de ander staat aan het begin van de vormgeving voor die ene bijzondere dag.

Onder het genot van een vers bereide scroppino besprak ik de wensen en verwachtingen van de trouwdag. Jodrik en Daphne, Patrick, Abigail, Joyce, Anouk… Als jullie dit lezen: Bedankt voor het leuke contact!

Cocktails en gestylede drankjes kunnen veel doen voor de beleving van elk gewenst moment. Zo zijn er een aantal momenten op de dag waarbij je kan denken aan een verhoogd stukje sfeer. De welkomstcocktail smaakvol gepresenteerd, of een rondje Mojito’s (incl. alcoholvrij) voor iedereen na de openingsdans. Stel je voor dat je jullie thema door kunt geven en dat daar wat moois bij bedacht wordt.

Het kan eruit zien zoals je zelf wilt. Niet iedereen is zich daarvan bewust. Kies je eigen trouwambtenaar. Bedenk je eigen trouwlocatie. Laat je ringen aanvliegen door een roofvogel (ja echt, ook binnen!). De muziek waarop je als bruid wordt weggegeven door je vader kan live akoestisch en dus uniek klinken, uitgevoerd door singer-songwriter Linda Kreuzen. Kinderen kunnen tijdens de ceremonie als ondersteuning van de ambtenaar worden betrokken.

Op verschillende fasen van de organisatie kan je professionele ontzorging inschakelen. Denk aan een weddingplanner, ceremoniemeester, stylisten, kinderentertainment en grafische specialisten. Wat er tegenwoordig allemaal mogelijk is zeker de moeite waard om te onderzoeken. Wishes and Weddings bewijst zich daarin als een betrouwbare en waardevolle organisatie die een gedegen vooronderzoek doet en garant staat voor de aangesloten leveranciers. De persoonlijke en betrokken manier waarop zij de bruidsparen wegwijs maken door het inmiddels dichtbegroeide landschap van de trouwbranche inspireert alleen al enorm!

Dit is wat zei er zelf over zeggen:

Trouwbeurs, maar dan anders!

Zouden jullie ook wel van jullie bruiloft een droombruiloft willen maken? Twijfel je wel eens of je nu de juiste keuzes maakt? Heb je soms vragen over de organisatie, maar weet je eigenlijk niet bij wie je ermee terecht kunt? Kunnen jullie tips, adviezen en inspiratie gebruiken om van jullie bruiloft een droombruiloft te maken? Kom naar het Wishes Event in jullie regio! Het Wishes Event is een trouwbeurs, maar dan totaal anders! Geen stands met mensen achter hun tafel die flyers uitdelen, maar zoveel mogelijk persoonlijke tips, inspiratie en adviezen. Het afgelopen jaar ontving de organisatie een 9,2 van de aanwezige bruidsparen. Hier zijn we erg trots op!

Trouwideeën opdoen

Bruidsparen die graag naar het Wishes Event komen, zijn bruidsparen die op zoek zijn naar trouwideeën, naar inspiratie voor hun trouwdag. Jullie zijn samen een dagje uit, wat een erg leuk moment is tijdens de voorbereidingen op jullie grote dag. Dus niet met je zus, vriendin of moeder. Samen met je aanstaande partner word je uitgenodigd op het Wishes Event en zullen jullie volop trouwideeën opdoen. Jullie krijgen workshops, seminars, inspiratiesessies en maak je persoonlijk kennis met professionals die van jullie bruiloft een droombruiloft kunnen maken. Daarnaast zijn er een hoop prijzen te winnen, met als hoofdprijs 10.000 euro voor een droombruiloft. De eerste vier Wishes Events zijn voorrondes en tijdens het laatste Wishes Event vindt de finale plaats. De finalisten van de eerste vier Wishes Events zijn uiteraard ook in deze finale aanwezig.

barblog_2 barblog_1 barblog_3 barblog_4 barblog_5

Geen reactie's

Geef een reactie