Say Yes To The Dress

23 sep Say Yes To The Dress Event Amsterdam

Europa Tour

De flexibiliteit van onze barservice brengt ons op de meest mooie plekken. De trouwbranche is inmiddels een volwaardige categorie aan het worden in de planning. Afgelopen weekend stonden we op het Say Yes To The Dress Event in Amsterdam. Organisatie Mountainfield Luxurious Events onder leiding van de vakkundige Inge Bergakker creerde de gelegenheid om de ster van het TLC programma Say Yes To The Dress, Randy Fenoli, zijn Europese tour af te laten sluiten in Nederland.

Say Yes To The Dress in de media

De pers heeft het evenement goed opgepakt. Zo hebben we de populaire trouwjurkendeskundige o.a.voorbij zien komen bij Humberto Tan’s RTL Late Night en waren het AD, De Telegraaf en een aantal glossy’s erbij om verslaggeving te doen van deze unieke happening.

De meest schitterende jurken voor alle maten bruiden werden er gepresenteerd. Op de catwalk en op de vele stands. Niemand minder dan rasentertainer én BABS Yvonne Keeley stond de Amerikaanse showhost bij in de presentatie.

De dames van I do! I do! speelden een prominente rol binnen het event en op de catwalk met hun oogstrelende creaties. Eigenaresse Marijn Arkauer reikte tijdens de finale van het event hun ‘Bruidsschat‘ uit aan een dolgelukkige bezoekster!

Wist je trouwens dat er ook elegante bruids- en avondkleding is tot en met maat 70?!?! Je moet het maar weten. De goedlachse exposanten EMB Fashion en Lady PLUS Fashion hebben hun doelgroep letterlijk in ruime maten van adviezen mogen voorzien!

Signature Drink

Onze signaturedrink op basis van Elderflower, rozenknopjes, Jasmijn, citroen en ambachtelijk gedistilleerde Dry Gin van Zuidam hopen we volgend jaar nog eens een actuele twist te kunnen geven. Mocht je een geheel eigen signature drink willen laten ontwikkelen, neem dan contact met ons op om het met ons bespreken.

Randy sluit zijn programma steevast af met: “Do you say yes to the dress???” Na het event zelf te hebben ervaren begrijpen we heel goed dat ook dit een vak apart is. Tot volgend jaar Randy!!!

Geen reactie's

Geef een reactie