Opening Sugarlips Cakes Signature Drinks

05 mei Opening Sugarlips Cakes

Signature Drinks en Bruidstaarten

We mochten cocktails verzorgen op de opening van de nieuwe locatie van Sugarlips Cakes in Utrecht. Een feestelijke happening met veel bekende mensen uit de trouwbranche. Bij deze gelegenheid hoorde uiteraard een Signature Drink die aansluit bij wat deze taartvirtuoos belichaamd. Het werd een ‘Contrabando 5 jaar oude Rum Old Fashioned’ met homemade Chocolate Bitters. De simple syrup was ‘orange infused’ zodat de vleug van citrus meer complexiteit toevoegde aan de smaakbeleving. De gasten hebben er erg van genoten. Voor de alcoholvrije drinker hebben we een ‘Orgeat-Pommegranate Cooler’ geserveerd met verse citroen en Fevertree Soda. In combinatie met de vele taartcreaties die er waren, pasten de vanille tonen en de tonen van tropisch fruit en bananenblad uit de rum enorm goed.

Sterspeler Sugarlips Cakes

Je kan geen tijdschrift of blog openen of Sugarlips Cakes heeft een smaakvolle en oogstrelende bijdrage geleverd aan het beeld. Let er maar eens op en je zult het zien! De bruidstaarten van Luc en Tammy Reichert-Trinh zijn in de relatief korte periode van 3 jaar omarmd door menig bruidspaar en trouwprofessional. Hun cleane stijl van taarten en geheel eigen benadering van de producten die ze bereiden vallen ze op. Hiermee acteren ze op het hoogste niveau van de branche en sleepten ze twee jaar op rij de Dutch Wedding Award binnen voor de beste bruidstaartspecialist van Nederland. Vanuit hun nieuwe studio en bakkerswinkel zullen ze de komende tijd hun service nog verder gaan uitbreiden.

Tam aan het woord

Op de blog van Sugarlips Cakes is Tam aan het woord en heeft voor iedere deelnemende partij een persoonlijk dankwoord geschreven. Dit is wat ze zegt over Barblog:

Dyan, jouw passie voor het maken van cocktails is inspirerend. Ik heb nog niet iemand zo gepassioneerd horen praten over smaken en je kunt jouw liefde zien in de cocktails die je maakt. Normaal gesproken ben ik niet iemand die snel een cocktails neemt omdat de alcoholvrije versies vaak wat saai zijn maar ik kon geen genoeg krijgen van jouw creatie! Ik heb nog nooit een cocktail gehad met zoveel smaaklagen, het was echt verrukkelijk.

Ook bedankt aan alle mensen die hebben bijgedragen aan de mooie opening. Voor en achter de schermen is er heel wat op touw gezet om dit event tot een succes te maken. Op de website van Sugarlips Cakes lees je hier meer over.

Fotografie: Alexandra Vonk
Bron: Sugarlips Cakes Blog

Geen reactie's

Geef een reactie