Open Toptrouwlocatie Route

09 feb De Open Toptrouwlocatie Route bij De Vertrekhal

Gezamenlijk Succes

Wat een mooie dag was dit. Zondag 8 februari 2015. We hebben vandaag inspiratie op mogen doen EN mogen delen met collega’s en bruidsparen. Door heel Nederland waren meer dan 250 locaties opengesteld tijdens de ‘Open Toptrouwlocatie Route’ om de vele bezoekers vrijblijvend een kijkje te gunnen in de keuken.

De Vertrekhal in Rotterdam was het sfeervolle decor voor een waardevolle samenkomst van verschillende partners uit de trouwbranche. We hebben er een diverse mix van weten te maken. Eefje IJsselstein van Evy’s Proposal speelde een initiërende rol in het verbinden van de partijen. Aanwezig waren Tubino, Say Kaas Photobooth, Katharina Grippaldi, Be Ghis, Tinus Taart, Peter Straver namens De Vertrekhal, Your Memory, Zelfstandig Trouwambtenaar Floor Kik-Heerebout en een aantal meer.

Ik heb het persoonlijk ervaren als een zeer warme club inspirerende, bekwame en ondernemende mensen. Een omgeving waarbinnen nieuwe dingen kunnen ontstaan. Een plek waar je echt gehoord wordt en je verhaal de aanleiding is tot mee te denken.

Top 3 Locatie

Voor De Vertrekhal hoeft geen vergunning aangevraagd te worden door de ambtenaar, want ze zijn een officiële trouwlocatie. Een bijzondere in zijn soort. Gelegen in de haven van Rotterdam waar vroeger de bemanning van vele vrachtschepen opstapte voor een lange reis. De authentieke sfeer is bewaard gebleven. Het gebouw is teruggebracht naar de originele staat nadat het geheel vervallen was na het sluiten van de oorspronkelijke functie. Een team met gevoel voor gastvrijheid en styling zorgt ervoor dat je je er als gast, van wat voor event dan ook, geheel thuis voelt. De parkeergelegenheid is er royaal, maar natuurlijk niet nodig wanneer je voor de deur aankomt per Watertaxi! Dat kan allemaal. Flexibiliteit is overal in terug te vinden. Niet voor niets staat deze locatie op de tweede plek van Toptrouwlocaties van Nederland.

Gemist?

Ben je nu als bruidspaar langs geweest, maar je hebt niet voldoende de tijd gekregen om het over de mogelijkheden te hebben die voor jullie van toepassing zouden kunnen zijn?- Laat dan hieronder of in een ‘privébericht’ weten wat jullie wensen of ideeën zijn. We doen graag vrijblijvend een suggestie!

Ook als je juist NIET in de gelegenheid bent geweest om langs te komen bij De Vertrekhal, snuffel dan rond op deze website voor inspiratie. Als je niet bent geweest, heb je helaas niet van onze Scroppino’s kunnen proeven. Gelukkig hebben we het originele Scroppino recept voor je online staan en kan je hem thuis op een mooi moment alsnog zelf bereiden.

Vind Ons

Kijk ook eens bij onze collega’s op hun websites en social media. Zij zouden maar net datgene kunnen aanbieden wat jullie dag extra toegevoegde waarde kan geven…

Zo heeft de charmante Singer-Songwriter Katharina Grippaldi haar ervaring verwoord op haar eigen nieuwspagina.

De sfeerimpressie is een verzameling van elk van de deelnemers. Bedankt voor het beschikbaar stellen iedereen!!!

Geen reactie's

Geef een reactie