Cocktails op de bruiloft van Alex en Eveline

23 mei De bruiloft van Alex en Eveline

Van het een komt het ander

Geen bruiloft is hetzelfde. Zo sta je cocktails te drinken op je bedrijfsfeest en fantaseer je over je eigen cocktailbar op je bruiloft… En zo is de dag van je bruiloft aangebroken en beleef je een onvergetelijk trouwfeest met al je dierbaren onder het genot van je eigen Signature Mojito’s.

Dit is het verhaal van bruidspaar Alex en Eveline. Na een zeer geslaagd bedrijfsevenement in De Vertrekhal in Rotterdam stelden ze ons de vraag of het mogelijk was om een mailtje te ontvangen met enkele mogelijkheden voor hun grote dag. Omdat Alex een Latino is afkomstig uit Panama, was de hoofdrol al snel toebedeeld aan de locale Rum: ‘Ron Abuelo 12 años’.

De Panamese Rum

Deze “Gran Reserva” heeft van de gangbare Abuelo serie, de langste rijping genoten en dat proef je. Een spectaculaire rum, die behalve door de rum liefhebber zeer gewaardeerd wordt door  menig bourbon of whisky fijnproever. Fantastisch om puur te drinken. Zo ontdekten de gasten die op de avond van het trouwfeest aanwezig waren dat deze Rum verrassend goed smaakt in een cocktail!

De cocktails

Op het menu stonden cocktails die als een zogenaamde ‘twist’, oftewel een variatie op een classic cocktail, werden geserveerd. Denk hierbij aan:

  • Mojito Abuelo 12
  • Frozen Passion Daiquiri con Ron Abuelo 12
  • Caipirisima Abuela 12
  • Abuelo 12 Fashioned

Met name de Panamese versie van de ideale Mojito scoorde hoge ogen bij de feestgangers. We mochten getuigen van een uitbundige avond die zich voornamelijk afspeelde op de dansvloer tot in de late uurtjes! Zoals je je kunt voorstellen ging dit gepaard met de nodige exotische dansstijlen.

Denk ook na over het thema wat jullie aan jullie trouwdag willen geven. Worden de drankjes ook aangepast? Heeft de locatie daar de capaciteit voor? Mag je het zelf invullen? Kun je de drank zelf inkopen? Op al deze vragen krijg je een helder antwoord. Je moet alleen wel de vragen stellen!!! #vragenstaatvrij

De bruiloft door de ogen van de bruid

Nog steeds op een roze wolk, nagenieten van een geweldige dag met de liefste familie en vrienden, het was prachtig en zooo ontzettend speciaal voor ons! A day to remember forever. Emoties, liefde en vriendschap maakten deze dag de mooiste van ons leven! De bloemen van Hilda Schutte, de styling van Marjoleine De Jong-Voortman, de amazing foto’s en gezelligheid van Dick van der Veer , de persoonlijke en hele mooie ceremonie van Jacomien Valk-Zevenbergen, al het werk van Evy IJsselstein als weddingplanner en ceremoniemeester, de fijne contacten en professionaliteit van Fleurtje Slot Moermond en het team, de prachtige muziek en ’s avonds de te gekke party, en de cocktails van Barblog maakten het af! Thanks to you all!!!

Geen reactie's

Geef een reactie