De bruiloft van Lucia en Edwin in De Vertrekhal

10 sep De bruiloft van Lucia en Edwin in De Vertrekhal

Signature Drinks

Wat een genot om Signature Drinks voor bruidsparen te mogen creëren! Het hoort bij de bruiloft. Via weddingplanner en matchmaker Eefje IJsselstein van Evy’s Proposal werden Lucia en Edwin aan mij voorgesteld. Zij chirurg, hij brandweerman. Een jong en ‘appealing’ bruidspaar. Het was hun al snel duidelijk dat ze graag een eigen recept wilde laten serveren aan hun gasten.

Een “Bride” en een “Groom” cocktail.

Malibu?

Van Edwin weten alle bekenden dat hij altijd dezelfde merken drinkt. Dat is of Malibu of Licor 43. Misschien niet direct heel mannelijk zul je denken, maar dit is waar hij van houdt! De Malibu werd dan ook de drank waar zijn “Groom” versie op gebaseerd ging worden. De kracht van Signature Drinks is dat men bij het zien en/of proeven ervan de persoon herkent. De klassiekere mixen met Cola en met Jus d’Orange gingen ons niet helpen deze keer. Vandaar dat we wat meer buiten de box zijn gegaan met het creëren van het recept.

Een Frozen Malibu Passion Daiquiri werd het resultaat. Malibu, citroensap, simple syrup, I Am Superjuice Passionfruit, Orange Bitters en veel ijs. Een combinatie met een fris-zoet mondgevoel waar nog vaak om werd gevraagd tijdens het trouwfeest. Absoluut herkenbaar voor de aanwezige gasten! Een barman die de tijd en de persoonlijke aandacht neemt voor de gasten geeft rust en vertrouwen. Een onderdeel wat een trouwdag niet mag missen.

Voor de “Bride” gingen we er wat meer sophisticated in. Dol op een Scroppino, het bubbeltje, een fris detail van het blaadje verse munt, het optionele vleugje ‘drunken cherry liquid’… De bruid keurde het helemaal goed, zo ook al haar vriendinnen!

Een vrolijk beeld

Als alle gasten een cocktail hebben laten maken, al dan niet alcoholhoudend, krijgt de zaal een opvallend vrolijk beeld. De mooie glazen, de garneringen, proosten op de dansvloer, proeven bij elkaar… Dat is iets wat met de gemiddelde cola-mix niet snel gebeurt. Hoewel. Wij kennen wel een paar smakelijke coladrankjes hoor! Vraag ernaar via een reactie. Of sterker nog, waar maakt de barman/vrouw jou erg blij mee??

De bruiloft van Lucia en Edwin in De Vertrekhal
De bruiloft van Lucia en Edwin in De Vertrekhal

De foto’s zijn gemaakt door Brian Satoer van Pixed Photography

1Reactie
  • edenhartog@hotmail.nl'
    Edwin den hartog
    Geplaatst op 23:30h, 25 oktober Beantwoorden

    Ruim twee jaar later kom ik dit artikel tegen! heerlijk om terug te lezen. Dyan Je bent een topper!

Geef een reactie