Weddingday Sensation

15 jan Weddingday Sensation – Het nieuwe trouwfeest

Wij gaan trouwen!

Dan kom je meteen terecht in de organisatie van jullie eigen dag. Maar waar begin je?- Op een trouwbeurs kun je trouwleveranciers ontmoeten. Menig bruidspaar kiest ervoor om inspiratie op te doen op een of meerdere beurzen. Op zoek naar een fotograaf, een DJ, tips voor welkomstdrankjes of een visagiste. Je trouwt niet elke dag, dus je hebt niet standaard alle leveranciers in je telefoonlijst staan. Lang leve Google!!! De trouwbranche heeft meer invalshoeken en items dan je zelf kunt bedenken.

Waarom Weddingday Sensation?

Hier willen we als samenwerkende trouwleveranciers een levendige ervaring aan toevoegen door middel van een uniek feest waarbij het bruidspaar samen met hun getuigen/ceremoniemeester of twee bevriende paren die ook trouwplannen hebben aanwezig zijn. Tijdens het bezoeken van dit feest zien de bruidsparen de leveranciers aan het werk in de actuele setting en kunnen zij de waarde ervaren van de betreffende leverancier. Bij de autodealer biedt men de cliënt een proefrit. In het geval van de Weddingday Sensation ziet men hoe hun trouwdag en feest eruit zou kunnen gaan zien. Van A tot Z compleet verzorgd. Hierbij doen de bruidsparen inspiratie op én krijgen zij de gelegenheid om samen met hun gezelschap de voorpret te kunnen delen op een ander niveau dan tijdens een reguliere beurs.

Pré-Wedding party

Je wilt de getuigen, de ceremoniemeester vaak op een bijzondere, originele manier bedanken. Vaak komt daar op de dag zelf weinig van. De trouwdag is feitelijk maar heel kort, maar hij voelt aan als gigantisch lang. Het feest is over voor je het je beseft. Het uitzoeken van alle spullen en activiteiten rondom jullie bruiloft is een genot op zich. Beter bekend als de eerdergenoemde voorpret. Geniet zelf en neem de mensen met je mee!

Van het jurken passen wordt een belevenis gemaakt, de voorbereidende gesprekken met de trouwambtenaar, het (voor)proeven van jullie taart… Heerlijk om (samen) te mogen doen.

Voorbereidend op jullie trouwfeest kun je dus nu ook de feestavond voorbeleven. Had je al eerder van zo’n Pré-Wedding Party gehoord? Je komt niet alleen, want je mag een bevriend stel meenemen en je getuigen. Jullie staan feitelijk op de gastenlijst als 2+4. De samenstelling mag je zelf bepalen. Dit mogen dus 4 getuigen zijn, maar ook twee andere bruidsparen die het leuk vinden om op deze manier inspiratie op te doen.

Prijzen winnen

Je maakt op deze feestavond kennis met de lijst exclusieve leveranciers verbonden aan Weddingday Sensation. Zij pakken breed uit met hun service en maken het jullie met veel aandacht naar de zin. Denk aan een live optreden van de lieftallige Jennifer Ewbank en een wervelende DJ Show van de heren van SKYFLY.nl. Naast dit alles zijn er schitterende prijzen te winnen. De hoofdprijs is een heuse ‘Trash The Dress’ photoshoot op partyeiland Ibiza. Wat?!?!- Ja, echt waar! Maar ook een waardecheque van EUR 1.000,00 voor een droomjurk wordt ter beschikking gesteld. Deze en vele andere mooie prijzen kan je bekijken op deze pagina.

Wat moeten we hier voor doen?

Je bent benaderd door een van onze leveranciers omdat je mogelijk al wat bij ze hebt geboekt en ze je deze belevenis graag gunnen. De kracht van de samenwerking schuilt hem in de aanbeveling binnen het netwerk. Je bent er niet toe verplicht, maar voor een grotere winkans op die fabuleuze hoofdprijs is het wel aanbevolen om bij meerdere leveranciers een dienst of product af te nemen. Zo maken wij samen dit evenement mogelijk.

Aanmelden

Wil je ook naar dit unieke event? Meld je snel via het formulier op de website van Weddingday Sensation aan! Doe het nu!!!

Hopelijk wordt je dan geselecteerd, want VOL=VOL.

Eventdata: Zaterdag 13 februari en Vrijdag 11 maart 2016

Tijd: vanaf 19.00u tot 01.00u

Op 13 februari zal Weddingday Sensation neerstrijken bij de prachtige Oranjerie van Landgoed Hotel Groot Warnsborn in Arnhem. Het statige landhuis, het aangrenzende koetshuis bieden veel mogelijkheden voor een onvergetelijke dag.

Op 11 maart worden jullie welkom geheten bij Landgoed Overcinge in Havelte. Een locatie die dankzij de charmante buitenplaats, het adembenemende landschap en parktuin, een lieflijk theeprieeltje en bijzondere ophaalbrug garant staat voor een belevenis waar je u tegen zegt.

Geen reactie's

Geef een reactie